Beoordeling door klanten : 9,2/10   Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden   Veilige betaalmethode   Binnen 14 dagen te retourneren
Logo-Ritsema-Dier-en-Tuin

Offerte aanvragen

In verband met afwijkende verzendkosten kunnen de houten palen niet direct besteld worden in onze webshop. 
Vul het offerte formulier hieronder in en wij maken vrijblijvend een offerte voor deze palen. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

    Qlima Spark kachelbrandstof 20ltr

    Een zuivere en geurloze kachelbrandstof met 25% circulaire grondstoffen. Reduceert CO2-uitstoot. Geschikt voor elk type brandstofkachel.

    74,95

    61,94 ex btw
      Op voorraad
    Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
    Veilige betaalmethode
    Binnen 14 dagen te retourneren
    Hulp of advies nodig tijdens het bestellen?
    U kunt ons telefonisch bereiken op:

    Omschrijving

    Qlima Spark kachelbrandstof 20ltr

    Qlima Spark, de nieuwe generatie kachelbrandstof

    Qlima Spark brandstof kan alleen bezorgd worden per eenheid van 10 stuks.

    Klik hier voor onze aanbieding Qlima Spark brandstof 10 stuks voor € 699,00

    Qlima Spark is een zuivere en geurloze kachelbrandstof met 25% circulaire grondstoffen. Met Qlima Spark ben je verzekerd van comfortabele warmte en draag je bij aan een groenere toekomst.

    Wil je verantwoorde en duurzame keuzes maken? Dan is Qlima Spark kachelbrandstof een juiste keuze. Spark kachelbrandstof is speciaal samengesteld voor de milieubewuste gebruiker, zonder in te leveren op de kwaliteit die je van Qlima gewend bent. Zelfs aan de verpakking is gedacht. Zo groeit Qlima mee met de klimaatdoelen en jouw wensen om bewuster te genieten. Qlima Spark brandstof heeft een geurloze verbranding en is net als de Qlima Kristal brandstof geurloos en schoon, waardoor het veilig te gebruiken is voor urenlange warmte.

    Qlima Spark een verantwoorde keuze
    De Qlima Spark brandstof is een opstapje naar de toekomst van milieuvriendelijke brandstoffen. Kies je voor deze brandstof, dan kies je ook voor het milieu. De grondstoffen zijn voor 25% hernieuwbaar, waardoor je minder CO₂ uitstoot hebt dan bij andere kachelbrandstoffen. De verpakking is volledig gemaakt van PET, waarvan 10% gerecycled PET is. Er is ook minder verpakkingsmateriaal gebruikt zonder verlies van het grote gebruiksgemak. De verpakking is zodanig vormgegeven dat deze makkelijk te stapelen is. Zo worden ze makkelijker in grote hoeveelheden vervoerd en scheelt dit weer uitstoot. Qlima Spark is goedgekeurd door ISCC+, een internationaal erkend certificeringsprogramma. Dit betekent dat deze brandstof voldoet aan strenge criteria voor duurzaamheid, traceerbaarheid en sociale verantwoordelijkheid in de hele productieketen. Kortom, je mag ervan uitgaan dat je de beste keuze maakt voor jouw kachel, jouw gezondheid én het milieu!

    Qlima Spark is geschikt voor elk type brandstofkachel
    Heb jij al een fijne brandstofkachel thuis staan, maar wil je jouw opties wat betreft brandstof eens bekijken? Geen probleem, want de Spark brandstof werkt voor elk type brandstofkachel. Je hoeft dus geen nieuwe of ander type brandstofkachel aan te schaffen om te kiezen voor milieubewuste brandstof.

    Bewuster omgaan met je verbruik gaat in stappen. Door te kiezen voor Spark kachelbrandstof van Qlima, zet jij alvast een stap in de goede richting!

    Win een jaar lang gratis Qlima Spark!
    Doe nu mee met de speciale actie: bij aankoop van een can Qlima Spark maak je kans op een jaar lang gratis Spark brandstof! Het enige wat je hoeft te doen is je Qlima Spark can in de winkel kopen en je aankoopbewijs uploaden.

    Alle voordelen van Qlima Spark kachelbrandstof

    • 25% hernieuwbare grondstoffen
    • Reduceert CO2-uitstoot
    • "Next generation heating power" concept
    • Geschikt voor elk type brandstofkachel
    • Comfortabele warmte
    • ISCC+ gecertificeerd
    • PET verpakking met 10% gerecycled materiaal
    • Beschermingszegel
    • Praktische draagbeugel

    Specificaties

    Merk
    Qlima
    Inhoud
    20 ltr
    Afhalen
    Ja
    Anderen bestelden ook
    Zwembad Bestway my first frame pool splash-in-shade play rond 244cm
    Zwembad Bestway my first frame pool splash-in-shade play rond 244cm
    Oorspronkelijke prijs was: €109,00.Huidige prijs is: €89,00.
    73,55 excl
    Kruiwagen Fort gegalvaniseerd 80ltr
    Kruiwagen Fort gegalvaniseerd 80ltr
    144,95
    119,79 excl
     

    Ritsema Dier & Tuin
    Leeksterweg 5
    8433 KV Haulerwijk

      0516-421256
      0516 42 12 56
      info@ritsema-dier-tuin.nl

      visa
      © 2024 - Ritsema Dier & Tuin.
      Triplepro
      cross
      linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram